HANDLEIDING REGISTREREN EN INLOGGEN OP DE LEDENPAGINA

Als je lid bent geworden van ons koor dan kun je alle oefenbestanden en andere handige informatie vinden op onze ledenpagina's. Deze pagina's zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor onze leden. Om op deze pagina's te kunnen inloggen moet je jezelf eerst registreren volgens de hier bovenstaande video-tutorial (let op: layout van de website is veranderd: binnenkort volgt een aangepast filmpje!) of het onderstaand stappenplan:

STAP 1:

Maak je contributie over.

STAP 2:

Ga naar de website en klik op het tabblad INLOGGEN. Deze knop zie je in het navigatiemenu.

STAP 3:

Je komt nu op het veld Inloggen. Omdat je een nieuw lid bent, kent het systeem jouw gegevens nog niet. Je moet jezelf eerst registreren. Klik op "HEBT U GEEN ACCOUNT? AANMELDEN".

STAP 4:

Je komt nu op het veld Aanmelden. Vul hier het emailadres waarmee je je bij ons koor hebt opgegeven (anders herkennen we je aanvraag niet!) en typ 2 x hetzelfde, door jou zelf gekozen wachtwoord. Bewaar dit goed; wij krijgen dit niet te zien. Klik op VERDER en je aanvraag wordt bij ons gepresenteerd ter goedkeuring. (Deze melding krijg je ook op het scherm te zien). Is alles in orde dan zullen wij zo snel mogelijk toegang verlenen.

STAP 5:

Na goedkeuring door ons kun je voortaan gewoon gebruik maken van het veld Inloggen. Dit is het standaard veld dat verschijnt zodra je het tabblad INLOGGEN op onze website aanklikt.  Je hoeft dan maar één keer je emailadres en wachtwoord in te vullen. De meeste browsers zullen je gegevens onthouden als je de box "onthouden" aanvinkt die boven de knop "verder" staat.

SAMENVATTING

De allereerste keer registreren doe je via het veld AANMELDEN

Hier kom je via de tekst Hebt u geen account? Aanmelden (deze staat onder de knop "verder" in het veld Inloggen)

Als je registratie is goedgekeurd gebruik je vanaf dat moment het veld INLOGGEN