HANDLEIDING REGISTREREN EN INLOGGEN OP DE LEDENPAGINA

Als je lid bent geworden van ons koor dan kun je alle oefenbestanden en andere handige informatie vinden op onze ledenpagina's. Deze pagina's zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor onze leden. Om op deze pagina's te kunnen inloggen moet je jezelf eerst registreren volgens het onderstaand stappenplan.

STAP 1:

Maak je contributie over.

Je kunt alleen toegang krijgen tot onze ledenpagina's als de contributie ontvangen is. Als nieuw lid krijg je voor de contributie van de eerste periode een mail van Karen met hierin de iDeal betaalverzoek. Deze krijg je over het algemeen binnen 24 uur, dus als je na dit tijdvak niets hebt ontvangen (check spam/ reclame!) stuur dan een berichtje naar Karen.

STAP 2:

Ga naar de website en klik op het tabblad INLOGGEN. Deze knop zie je in het navigatiemenu.

STAP 3:

Je komt nu op het veld Inloggen. Omdat je een nieuw lid bent, kent het systeem jouw gegevens nog niet. Je moet jezelf eerst registreren. Klik op "Nieuw op deze website? Inschrijven".

STAP 4:

Je komt nu op het veld Aanmelden. Vul hier het emailadres waarmee je je bij ons koor hebt opgegeven (anders herkennen we je aanvraag niet!) en typ een door jou zelf gekozen wachtwoord. Bewaar dit goed; wij krijgen dit niet te zien. Klik op VERDER en je aanvraag wordt bij ons gepresenteerd ter goedkeuring. (Deze melding krijg je ook op het scherm te zien). Is alles in orde dan zullen wij zo snel mogelijk toegang verlenen.

STAP 5:

Na goedkeuring door ons kun je voortaan gewoon gebruik maken van het veld Inloggen. Dit is het standaard veld dat verschijnt zodra je het tabblad INLOGGEN op onze website aanklikt.  Je hoeft dan maar één keer je emailadres en wachtwoord in te vullen. De meeste browsers zullen je gegevens onthouden als je de box "onthouden" aanvinkt die boven de knop "verder" staat.

KOM JE ER ECHT NIET UIT? STUUR DAN EEN MAIL VIA ONDERSTAANDE KNOP