LOYALITEITSVRAAG

Je bent van plan om op te zeggen…

Mogen we je alsjeblieft vragen om er nog eens goed over na te denken? De coronacrisis raakt onze koren hard. Er zijn veel opzeggingen en er komen geen nieuwe leden bij. Jij kan het echt het verschil maken. De kwartaalbetaling van het eerste en tweede kwartaal van 2021 is zoals je waarschijnlijk al weet, verlaagd naar 45 euro.

Wij doen onze uiterste best om de gemiste repetities zoveel mogelijk op te vangen. Het verenigingsleven in het algemeen heeft net als wij, veel te maken met leden die aangeven weer aan te zullen sluiten als "alles weer normaal" is. Helaas lopen we dan echt het risico dat teveel mensen dit doen en een club (in ons geval een koor) opgeheven moet worden. Dan is er niets meer om weer bij aan te sluiten.

Is het een financiële kwestie? Dan kun je contact met ons opnemen, misschien kunnen we wat regelen.

Maar nogmaals alsjeblieft: blijf ons loyaal en zeg niet zomaar op. Wij, maar ook je dirigent en je koormaatjes zullen je enorm dankbaar zijn.

Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.