LOYALITEITSVRAAG

Je bent van plan om op te zeggen…

Mogen we je alsjeblieft vragen om er nog eens goed over na te denken? De coronacrisis raakt ons koor hard. Er zijn veel opzeggingen en er komen geen nieuwe leden bij. Jij kan het echt het verschil maken.

Wij doen onze uiterste best om de avonden die we moeten missen op te vangen. Online repetities, zangcoaching, een quiz, nieuwe nummers en een thuisproject. In juli gaan we buiten zingen en in september hopen we weer binnen aan de slag te kunnen, al dan niet in grotere zalen.

Is het een financiële kwestie? Dan kun je contact met ons opnemen, we kunnen wel wat regelen.

Maar nogmaals alsjeblieft: blijf ons loyaal en zeg niet zomaar op. Wij, maar ook je dirigent en je koormaatjes zullen je enorm dankbaar zijn.

Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.