Welcome to

THE NEXT BIG THING

Op dinsdag 1 oktober 2019 is het nieuwe Pop & Rock Koor Zeist gestart!

De formule van het Pop & Rock Koor blijkt te werken: de koren in Amersfoort, Harderwijk en Zwolle bestaan dit jaar al 12 jaar, in september 2017 is Pop & Rock Koor Halle gestart in de Achterhoek gestart en sinds 2018 zijn ook Pop & Rock Koor Zeewolde, Apeldoorn én Ede van de partij. Dit jaar zijn we ook gestart in Nijkerk.

We doen het net even anders dan een heleboel andere koren: ten eerste is iedereen welkom (we hebben geen leeftijdsgrens, houden geen audities en we gebruiken geen bladmuziek) - moet jij eens kijken wat een heerlijk bont gezelschap dat gaat worden - en ten tweede zingen wij met krachtige orkestbanden via een geluidsinstallatie. Dat geeft ons de stevige, pittige sound waar wij zo van houden. Doordat onze oefentracks online staan kunnen de koorleden thuis oefenen zodat we tijdens de kooravonden veel kunnen zingen. Eindeloos partij voor partij uitpluizen tijdens de repetitie is er bij ons niet bij. Zingen in een koor stoffig? Nou nee, niet bij het Pop & Rock Koor...

Voor de rest zoeken wij altijd naar de beste combi van mooi en krachtig zingen én gezelligheid. De dinsdagavond moet jouw muzikale wekelijkse avondje uit gaan worden: jouw oplaadpunt, een boost voor je sociale leven, je uitlaatklep, kortom: zingen in een groep is echt te gek!

Ben jij één van de pioniers die samen met ons van Pop & Rock Koor Zeist een succes gaat maken? Kom alleen of neem je collega's, vrienden of familieleden gezellig mee: hoe meer zielen - hoe meer vreugd.

Karen, Martine en Desiree

DE EERSTE REPETITIE (GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DEELNAME)

De eerste echte repetitie zal plaatsvinden op dinsdag 8 oktober 2019 om 20:00 uur in het Helicongebouw in Zeist. (Adres en kaart staan verderop) Gemiddeld duurt de kick-off ongeveer een uur/ anderhalf uur.

We vragen je hieronder jezelf aan te melden want dan krijg je toegang tot de oefenbestanden van het vrolijke nummer  "All things under the Sun" van Wulf. Dan weet je direct of onze manier van werken iets voor je is!

AANMELDEN KICK-OFF (VRIJBLIJVEND)

vergeet niet "I'm not a robot" aan te vinken bij het veld "verificatie".

DE CONTRIBUTIE

De eerste periode tot aan de kerstvakantie is een proef zodat we kunnen ondervinden of Pop & Rock Koor Zeist goed van de grond komt.

Je betaalt voor deze periode € 75,=. Dit is exclusief het inschrijfgeld van € 25,-

Het inschrijfgeld voldoe je bij het invullen van het inschrijfformulier contant aan de dirigente. Neem je dit voor de zekerheid vast mee? Voor de proefcontributie van 75 euro krijg je per mail een iDeal betaalverzoek.

Heb je niet opgezegd vóór 1 december, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd met een kwartaal. Dit gaat dan in vanaf januari 2020 en verloopt via de automatische incasso.

Dit bedrag hanteren we als je lid wordt tijdens de kick-off of de eerste repetitie op 8 oktober. Hierna zal het normale contributiesysteem aangehouden worden.

DE LOCATIE

Pop & Rock Koor Zeist zal oefenen op de dinsdagavonden van 20:00 - 22:00 uur in het Helicongebouw in Zeist. Adres: Socrateslaan 22a, 3707 CD Zeist (achter de vrije school) Let op: je kunt parkeren langs de weg of op de parkeerplaats. Volg het pad helemaal tot het einde, het gebouw ligt een eindje van de weg af.

HET TEAM

Karen Peterson treedt zowel op als zangers/piano-entertainer als met haar band. Zij volgde de vocalistenopleiding aan de Academie voor Lichte muziek te Hilversum en een muziek-theoretische opleiding aan de Schumann Academie. In 2009 heeft zij aan het Utrechts Conservatorium de opleiding Complete Vocal Technique afgerond. Nog steeds volgt zij regelmatig lessen en bijscholing zodat ze altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Zij past de zangtechnieken ook toe tijdens de koorrepetities. Dit ter verbetering van de zangprestaties van de individuele koorzanger, wat ook weer de prestaties van het koor naar een hoger niveau tilt. Ook worden stemproblemen serieus aangepakt.

Karen maakt overigens alle koorarrangementen en zingt de oefentracks zelf in, waardoor de koren een uniek repertoire hebben.

Naast de workshops die zij jaarlijks aan haar eigen koren geeft, kunt u bij haar ook terecht voor privélessen zang, piano, gitaar en saxofoon.

Jaarlijks geeft zij ook leuke zanggerelateerde workshops vanuit haar eigen studio in Ermelo waar iedereen aan mee kan doen. Kijk eens op haar website!

Eigenaar, zangeres, arrangeur, zangpedagoog en dirigent koor Amersfoort, Harderwijk en Zwolle

Martine Verberne

Martine heeft ongelooflijk veel zin om te starten in Zeist! Deze reislustige biologe zingt onder andere als solist in een prachtige vocalgroup en ziet het nu als een fijne uitdaging om in Zeist eens vòòr de zangers te staan. Door haar jarenlange ervaring als docent zal het in goede banen leiden van een nieuw koor dan ook helemaal prima verlopen.

Dirigent koor Zeist

Desiree Smit

Desiree is koorlid vanaf het eerste uur en een organisatorische duizendpoot. Ze zingt ook in een semi-professioneel blackgospel & soul koor en in de live-act Soul4mation, een vocaal trio. Daarnaast geeft zij zanglessen en dirigeert het Hazeskoor in Harderwijk, wat smaakvolle meerstemmige nummers van de volkszanger zingt. De ledenadministratie en het beheer van de website en de social media-kanalen neemt zij ook voor haar rekening.

Mede-eigenaar, ledenadministratie en marketing

Please reload

Als je je hebt aangemeld voor de kick-off of de eerste repetitie (gebruik het formulier hierboven) zul je een mail met een wachtwoord ontvangen om te kunnen inloggen op de pagina met het nummer wat we gaan doen. Als je je wachtwoord hebt ontvangen dan kun je de knop hieronder gebruiken om bij het oefenbestand te komen.