Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.

© 2020.  Proudly created by Desiree Smit

Welcome to

IN THE SPOTLIGHTS

Op donderdag 12 maart 2020 kun je eens meezingen met Pop & Rock Koor Zeewolde!

De formule van het Pop & Rock Koor blijkt te werken: de koren in Amersfoort, Harderwijk en Zwolle bestaan dit jaar al 13 jaar, in september 2017 is Pop & Rock Koor Halle gestart in de Achterhoek gestart en sinds 2018 zijn ook Pop & Rock Koor Zeewolde, Apeldoorn én Ede van de partij. In 2019 zijn we ook gestart in Nijkerk en Zeist. Afgelopen januari is ons koor ook in Didam gestart.

We doen het net even anders dan een heleboel andere koren: ten eerste is iedereen welkom (we hebben geen leeftijdsgrens, houden geen audities en we gebruiken geen bladmuziek - moet jij eens kijken wat een heerlijk bont gezelschap dat gaat worden - en ten tweede zingen wij met krachtige orkestbanden via een geluidsinstallatie. Dat geeft ons de stevige, pittige sound waar wij zo van houden. Doordat onze oefentracks online staan kunnen de koorleden thuis oefenen zodat we tijdens de kooravonden veel kunnen zingen. Eindeloos partij voor partij uitpluizen tijdens de repetitie is er bij ons niet bij. Zingen in een koor stoffig? Nou nee, niet bij het Pop & Rock Koor...

Voor de rest zoeken wij altijd naar de beste combi van mooi en krachtig zingen én gezelligheid. De donderdagavond moet jouw muzikale wekelijkse avondje uit gaan worden: jouw oplaadpunt, een boost voor je sociale leven, je uitlaatklep, kortom: zingen in een groep is echt te gek!

Tijdens deze meezing-avond (start 20:00 uur) ervaar je hoe het is om in een popkoor te zingen. En hoe wij werken! Daarom ontvang je, als je onderstaand formulier ingevuld hebt, een link (met wachtwoord) naar de oefentracks van het heerlijk vrolijke nummer Footloose. Zo weet je gelijk of dit wat voor je is en je zingt in ieder geval 1 nummer uit volle borst mee. De rest van de avond mag je kijken, luisteren of zelfs proberen wat meer liedjes mee te zingen. De overige koorleden zullen je graag van informatie voorzien en je eventuele vragen beantwoorden!

AANMELDEN OPEN MEEZING AVOND (VRIJBLIJVEND)

DIRIGENT

Jennifer Maaskant

Met een bak aan koorervaring als koorlid én solist in het Pop & Rock Koor Harderwijk en het semi-professionele blackgospel koor The People United, weet Jennifer als geen ander hoe het werkt in de koorwereld. Ze hoort en ziet alles zodat ze goed weet waaraan er gewerkt moet worden. Leergierig als zij is, is ze altijd bezig met scholing en cursussen rondom de zingende mens. Ook is Jennifer gecertificeerd dirigent en is zij door ons intern opgeleid. Inmiddels timmert ze met  Pop & Rock Koor Zeewolde én Apeldoorn al flink aan de weg.  Nu is ze er helemaal klaar voor om ook in Nijkerk voor volle zalen te zorgen!

Dirigent Pop & Rock Koor Zeewolde, Apeldoorn en Nijkerk

DE LOCATIE

Pop & Rock Koor Zeewolde oefent op de donderdagavonden van 20:00 - 22:00 uur in Open Haven (Zaal de Hoeker), Kerkplein 8 in Zeewolde.

Als je je hebt aangemeld voor de kick-off of de eerste repetitie (gebruik het formulier hierboven) zul je een mail met een wachtwoord ontvangen om te kunnen inloggen op de pagina met het nummer wat we gaan doen. Als je je wachtwoord hebt ontvangen dan kun je de knop hieronder gebruiken om bij het oefenbestand te komen.