TRY-OUT OVERDAGKOOR AMERFOORT & PUTTEN!

UPDATE 14 oktober 2021

HELAAS: we merken dat naarmate de cijfers van het corona-virus weer beginnen op  te lopen, de aanmeldingen voor de try-out van onze overdagkoren juist beginnen terug te lopen. We hebben dan ook besloten om de start van deze nieuwe koren uit te stellen naar begin 2022. Als je je hiervoor had opgegeven dan sturen we je tegen die tijd weer een mailtje. Heb je je nog niet opgegeven maar heb je wel belangstelling? Stuur dan ook het onderstaande formulier in. Dan houden we je op de hoogte!

Natuurlijk ben je ondertussen van harte welkom om eens te komen kijken bij 1 van onze avondkoren in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Barneveld, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeist, Zeewolde of Zwolle

In oktober en november 2021 hebben we twee try-outs om te ervaren of er belangstelling is voor een Pop & Rock Koor overdag. Kom je uit (of uit de buurt van ) Amersfoort of Putten: geef met onderstaand formulier aan dat je bij de try-out van 1 van deze koren aanwezig wil zijn. Of, als je bijvoorbeeld net niet kunt op deze datum, voor de volgende repetitie na de try-out. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend!

Je krijgt later van ons dan ook een mail met toegang tot een speciale oefenpagina want we willen de eerste avond wel direct laten zien hoe het werkt. Je krijgt toegang tot de oefenbestanden van de prachtige ballad "Lost without You" van Krezip., hieronder kun je het nummer beluisteren.

*Heb je je aangemeld maar niet de mail met de link en het wachtwoord ontvangen? Dan is er iets niet goed gegaan want we versturen bijna altijd dezelfde dag nog de mail. Waarschijnlijk is 'ie in je spamfilter of reklamepostbus blijven hangen. Kun je geen mail terugvinden? Stuur dan een bericht naar Desiree. Zij zal je de mail nogmaals sturen, zowel met het mailadres

van het koor als met haar privé Gmail-adres. Zo moet het goed komen!

confetti
Vrijblijvend aanmelden
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de start van overdagkoor

Bedankt voor de inzending, je ontvangt verdere info in je mailbox!

Om deze start-workshop in goede banen te kunnen leiden is dit nodig. Bovendien ontvang je alleen zo het oefenmateriaal. Gratis en vrijblijvend!

mensen_edited.png

VOOR WIE?

Bij ons is iedereen welkom die van muziek en zingen houdt. Wij houden geen auditie of stemtest en je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen.

Geld.png

WAT KOST HET?

Nieuw tarief volgt in 2022

Ontime

HOE LAAT?

We starten deze ochtend om 10:00 uur en de try-out is ongeveer om 11:15 uur afgelopen.

formulier.png

AANMELDEN?

dreamstime_m_145269055_edited.png

TOPTALENT?

Je hoeft echt geen super-zanger te zijn. Kunnen meezingen in de juiste toonsoort en enthousiasme zijn belangrijker. Samen klinkt het super!

hoofdtelefoon_edited.png

HOE OEFENEN?

Op onze website (afgeschermde ledenpagina) kun je onze ingezongen oefentracks afspelen of downloaden. Oefenen waar en wanneer jij wil!

Het team TIJDENS DE START-workshops

DSC_4607_edited.jpg

Eigenaar Pop & Rock Koor,

dirigent koor Amersfoort, Harderwijk en Zwolle. Tevens arrangeur, zangpedagoog en zangeres.

Pop%20%26%20Rock%20Koor%20Zeist%20Martine%20Verberne%20dirigent_edited.png

Martine Verberne

Dirigent koor Almere, Baarn en Zeist, toekomstig dirigent overdagkoor Amersfoort.

Jennifer Maaskant Pop & Rock Koor.jpg

Jennifer Maaskant

Dirigent koor Apeldoorn, Nijkerk en Zeewolde,  toekomstig dirigent overdagkoor Putten.

the people united_0123_edited.jpg

Desiree Smit

Mede-eigenaar Pop & Rock Koor, ledenadministratie en PR zaken.

Lost without You

Als je je hebt aangemeld met het formulier op deze pagina zul je een mail met een link (en wachtwoord) naar de pagina met de oefentracks ontvangen. Ook kun je de knop hieronder gebruiken. De knop/ link "inloggen" op deze website kun je hier overigens niet voor gebruiken!

zangeres_edited.jpg