Nieuwe koren!

In het najaar van 2021 gaan we weer wat nieuwe koren starten. Nog meer mensen die onze mooie liedjes zingen, dat is toch fantastisch! Zeker na de rottige corona periode waarin we allemaal veel te lang niet konden doen wat we leuk vonden. Dus we hebben wat in te halen! Kom je uit (of uit de buurt van) Almere, Baarn, Barneveld of Ede: geef met onderstaand formulier aan dat je bij de start-workshop van 1 van deze koren wil zijn. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend!

Je krijgt later van ons dan ook een mail met toegang tot een speciale oefenpagina want we willen de eerste avond wel direct laten zien hoe het werkt. Je krijgt toegang tot de oefenbestanden van het vrolijke "Symphony" van Sheppard, hieronder kun je het nummer beluisteren. Deze track is trouwens tijdens de lockdown ingezongen door een aantal van onze koorleden met niets meer dan hun mobieltjes!

Symphony Pop & Rock Koor
00:00 / 03:33
confetti
mensen_edited.png

VOOR WIE?

Bij ons is iedereen welkom die gek van zingen en muziek is. Wij houden geen auditie of stemtest en je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen.

Geld.png

WAT KOST HET?

Voor deze nieuwe koren hebben we een speciaal proefperiode tarief tot aan de kerstvakantie van € 110,- exclusief € 25,- inschrijfgeld.

Ontime

HOE LAAT?

We starten deze avond om 20:00 uur en de eerste avond is ongeveer om 21:15 uur afgelopen.

formulier.png

AANMELDEN?

Om deze start-workshop in goede banen te kunnen leiden is dit nodig. Bovendien ontvang je alleen zo het oefenmateriaal. Gratis en vrijblijvend!

dreamstime_m_145269055_edited.png

TOPTALENT?

Je hoeft echt geen super-zanger te zijn. Kunnen meezingen in de juiste toonsoort en enthousiasme zijn belangrijker. Samen klinkt het super!

hoofdtelefoon_edited.png

HOE OEFENEN?

Op onze website (afgeschermde ledenpagina) kun je al onze ingezongen oefentracks afspelen of downloaden. Oefenen waar en wanneer jij wil!

Het team TIJDENS DE START-workshops

DSC_4607_edited.jpg

Eigenaar Pop & Rock Koor,

dirigent koor Amersfoort, Harderwijk en Zwolle. Tevens arrangeur, zangpedagoog en zangeres.

Pop%20%26%20Rock%20Koor%20Zeist%20Martine%20Verberne%20dirigent_edited.png

Martine Verberne

Dirigent koor Zeist en toekomstig dirigent koor Almere en Baarn.

The%20People%20United%202018%20(13)_edited.jpg

Lisanne Bruil

Dirigent koor Ede en toekomstig dirigent koor Barneveld.

Desiree Smit

Mede-eigenaar Pop & Rock Koor, ledenadministratie en PR zaken.

Symphony

Als je je hebt aangemeld met het formulier op deze pagina zul je een mail met een link (en wachtwoord) naar de pagina met de oefentracks ontvangen. Ook kun je de knop hieronder gebruiken. De knop/ link "inloggen" op deze website kun je hier overigens niet voor gebruiken!

zangeres_edited.jpg