INFORMATIEAVOND

Regelmatig organiseren wij informatieavonden. Dit omdat wij ons kunnen voorstellen dat het voor sommigen een belemmering kan zijn om “zo maar even” binnen te stappen bij een bestaand koor.

Tijdens zo’n avond krijg je een uitleg over de werkwijze van het koor en is er volop de gelegenheid om eventuele vragen te stellen. Voordeel is dat je dan met andere belangstellenden in contact komt en zo “samen” naar een repetitieavond gaat.

Eerstvolgende informatieavonden:

Amersfoort: maandag 26 oktober 2020

Apeldoorn: maandag 26 oktober2020

Didam: maandag 26 oktober2020

Zeist: dinsdag 27 oktober 2020

Zwolle: dinsdag 27 oktober2020

Nijkerk: dinsdag 27 oktober2020

Harderwijk: woensdag 28 oktober 2020

Halle: donderdag 29 oktober 2020

Zeewolde: donderdag 29 oktober 2020

Extra informatie ivm COVID-19    We hanteren een maximum aantal kijkers tijdens de informatieavond, geef je tijdig opOok zullen sommige koren tijdelijk ergens anders oefenen om aan het COVID-19 protocol te kunnen voldoen. Check de pagina met locaties regelmatig om te weten waar we repeteren in september.

Kun je dan niet? Net gemist?

Op een ander moment langskomen mag natuurlijk altijd!

Aanvang 19:30 uur. Duur: ca. 20 minuten. Na afloop kun je natuurlijk nog even blijven om een repetitie avond mee te maken! En als je wilt, zing je misschien al een beetje mee...

Wil je ons, door middel van het invullen van het formulier hieronder, laten weten of je bij de informatie avond aanwezig wil zijn? Dat is belangrijk; als we geen aanmeldingen ontvangen, gaan we ervan uit dat er op de betreffende avond geen animo is en komt het informatieblok vóór de repetitie te vervallen!

Je bent van harte welkom!

Ben je er al uit? Heb je besloten om lid te worden?  Klik hier om je online in te schrijven!! >>

Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.