INFORMATIEAVOND

Regelmatig organiseren wij informatieavonden. Dit omdat wij ons kunnen voorstellen dat het voor sommigen een belemmering kan zijn om “zo maar even” binnen te stappen bij een bestaand koor.

Tijdens zo’n avond krijg je een uitleg over de werkwijze van het koor en is er volop de gelegenheid om eventuele vragen te stellen. Voordeel is dat je dan met andere belangstellenden in contact komt en zo “samen” naar een repetitieavond gaat.

Eerstvolgende informatieavonden:

Amersfoort: maandag 18 november 2019

Apeldoorn: maandag 18 november 2019

Ede: dinsdag 19 november 2019

Zeist: dinsdag 19 november 2019

Zwolle: dinsdag 19 november 2019

Nijkerk: dinsdag 19 november 2019

Harderwijk: woensdag 20 november 2019

Halle: donderdag 21 november 2019

Zeewolde: donderdag 21 november 2019

Kun je dan niet? Net gemist?

Op een ander moment langskomen mag natuurlijk altijd!

Aanvang 19:30 uur. Duur: ca. 20 minuten. Na afloop kun je natuurlijk nog even blijven om een repetitie avond mee te maken! En als je wilt, zing je misschien al een beetje mee...

Wil je ons, door middel van het invullen van het formulier hieronder, laten weten of je bij de informatie avond aanwezig wil zijn? Dat is belangrijk; als we geen aanmeldingen ontvangen, gaan we ervan uit dat er op de betreffende avond geen animo is en komt het informatieblok vóór de repetitie te vervallen!

Je bent van harte welkom!

Ben je er al uit? Heb je besloten om lid te worden?  Klik hier om je online in te schrijven!! >>