KERSTCONCERT

Op vrijdagavond 20 december 2019 zal het Pop & Rock Koor met afdelingen in Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde en Zwolle een onvergetelijke kerstshow geven in het Dolfinarium.

Meer dan 400 zangers en zangeressen zingen de beste kersthits van bijvoorbeeld Mariah Carey en Miss Montreal maar ook prachtige traditionals komen voorbij.  Natuurlijk sluiten we af met een fantastische dolfijnenshow. Je gaat gegarandeerd met een goed kerstgevoel naar huis!

Klik hier voor de poster >>>

Aanvang 19:30 uur, einde 21:30 uur.

Er is geen pauze.