instroom-workshop
Barneveld & AMERsFOORT!

Onze koren zingen het best met een flinke groep. Daar is het repertoire op aangepast, de grootte van de repetitie-ruimte, de arrangementen en we vinden het bovendien belangrijk dat je als koorlid geen druk voelt als je een keer niet kunt komen door je werk of gezin. Om deze reden geven wij soms een koor wat extra aandacht en organiseren wij een instroom-workshop om nieuwe enthousiaste leden aan te trekken. Dit keer is het de beurt aan Amersfoort en Barneveld. Dus heb je zin om wekelijks met een leuke groep mensen top 40 hits te zingen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de instroom-workshop. Tijdens deze workshop krijg jij alle aandacht!

Beide koren zingen sinds kort in nieuwe locaties met een goede bereikbaarheid, ruime repetitie-ruimte en gezellige facciliteiten voor een drankje. Een perfect moment om in te stromen!

Meld je met onderstaand formulier aan voor de instroom-workshop in Barneveld op donderdag 20 oktober of in Amersfoort op maandag 31 oktober 2022. Natuurlijk gratis en vrijblijvend!

Je krijgt van ons een mail met de link naart een speciale oefenpagina met extra informatie en de oefenbestanden van de prachtige ballad "Lost without You" van Krezip. Zo heb je een idee hoe wij te werk gaan!

Alvast welkom bij je nieuwe hobby!

confetti

Om deze start-workshop in goede banen te kunnen leiden is dit nodig. Bovendien ontvang je alleen zo het oefenmateriaal. Gratis en vrijblijvend!

formulier.png

AANMELDEN?

Om deze workshop in goede banen te kunnen leiden is dit nodig. Bovendien ontvang je alleen zo het oefenmateriaal. Gratis en vrijblijvend!

dreamstime_m_145269055_edited.png

TOPTALENT?

Je hoeft echt geen super-zanger te zijn. Kunnen meezingen in de juiste toonsoort en enthousiasme zijn belangrijker. Samen klinkt het super en gezelligheid is ook belangrijk!

hoofdtelefoon_edited.png

HOE OEFENEN?

Op onze website (afgeschermde ledenpagina) kun je onze ingezongen oefentracks afspelen of downloaden. Oefenen waar en wanneer jij wil!

mensen_edited.png

VOOR WIE?

Bij ons is iedereen welkom die van muziek en zingen houdt. Wij houden geen auditie of stemtest en je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen.

Geld.png

WAT KOST HET?

Een kwartaal kost € 77,-. Het inschrijfgeld is € 25,- Een nieuw lid betaald 1 volledig kwartaal + de resterende repetities van het lopende kwartaal.

Ontime

HOE LAAT?

Een normale repetities start om 20:00 uur. Om 21:00 uur is er een pauze. Na de pauze zingen we door tot 22:00 uur.

Vrijblijvend aanmelden
Ik zing mee met de instroom-workshop van koor

Bedankt voor de inzending, je ontvangt verdere info in je mailbox! Geen mail ontvangen? Check je spam! Ook niet in je spam? Stuur ons dan even een berichtje.

Dirigenten

DSC_4607_edited.jpg

Dirigent Pop & Rock Koor,

Amersfoort, Harderwijk en Zwolle.

The%20People%20United%202018%20(13)_edited.jpg

Lisanne Bruil

Dirigent Pop & Rock Koor Ede en Barneveld

LOST WITHOUT YOU

Als je je hebt aangemeld met het formulier op deze pagina zul je een mail met een link (en wachtwoord) naar de pagina met de oefentracks ontvangen. Ook kun je de knop hieronder gebruiken.

De menu-knop "inloggen" op deze website kun je hier overigens niet voor gebruiken, deze is alleen voor onze koorleden.

zangeres_edited.jpg