Aanmelden/ Aangepaste algemene voorwaarden startperiode nieuw koor Geldermalsen

Met het ondertekenen van dit formulier ga je akkoord met de startperiode (tot en met donderdag 13 juli 2023) van het nieuwe koor in Geldermalsen. Ook ben je op de hoogte van onze algemene voorwaarden zoals deze op onze website te lezen zijn.

Voor deze periode ontvang je een iDeal betaalverzoek van € 75,- + € 25,- inschrijfgeld om de contributie te voldoen. Zodra je de contributie hebt overgemaakt, zullen we je per mail een uitnodiging sturen om een wachtwoord aan te maken zodat je toegang krijgt tot de ledenportaal van onze website. Let op: soms komt deze in de spam- of reclamemap! Tijdens de startperiode heb je overigens alleen toegang tot de nummers die koor Geldermalsen gaat oefenen.

Kom je tijdens de startperiode tot de conclusie dat het koor niet helemaal jouw ding is? Dan kun je opzeggen tot uiterlijk 1 augustus 2023. Natuurlijk hopen we dat je het ontzettend leuk gaat vinden. In dit geval krijg je nog eenmaal een iDeal betaalverzoek voor de rest van het jaar á € 125,- Dus nog even voor de duidelijkheid: als we niets van je horen gaan we ervan uit dat je lid blijft.

Waarom vul ik (dan) een incasso machtiging in? Omdat het startmoment van koor Geldermalsen niet synchroon loopt met de termijnen die we normaal hanteren, moeten we even creatief zijn. Vanaf januari 2024 zullen we de contributie per kwartaal gaan innen via je ingevulde incasso gegevens, net zoals we dat bij onze andere koren doen. Of je betaalt, indien gewenst, het gehele jaar ineens.

Let op: tijdig opzeggen is altijd je eigen verantwoording. Na de startperiode (opzegdatum uiterlijk 1 augustus) kun je opzeggen tot uiterlijk een maand voor het ingaan van het nieuwe kwartaal. Dus voor 1 december 2023, voor 1 maart 2024 , voor 1 juni 2024 of voor 1 september 2024. Dit kan alleen via het formulier op onze website.

Inschrijfformulier startperiode Geldermalsen

Bedankt voor je aanmelding, je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met meer informatie.