goodbye corona

Loyalty Party

Momenteel zijn we weer heerlijk aan het zingen en zitten we weer vol met nieuwe plannen. Dit is alleen mogelijk doordat jullie ons in de vreselijk lockdown periode trouw zijn gebleven. Dat waarderen we natuurlijk enorm en dat willen we ook niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op zondagmiddag 21 november 2021 een fantastisch zangfestijn en nodigen we jou van harte uit. Pak je agenda er meteen maar bij!

IMG_7814.HEIC

Waar en wanneer?

Zondag 21 november 13:30 uur (middagprogramma)

Deventer Schouwburg

Leeuwenbrug 2

7411 TJ Deventer

Bereikbaarheid: klik hier

De schouwburg ligt pal tegenover het NS Station.

Wat gaan we doen?

We zingen met z'n allen de grootste knallers uit ons repertoire. Ook zullen we een fantastische nieuwe en imponerende powerballad instuderen. Tevens zullen er optredens zijn van solisten die zijn of haar koor vertegenwoordigen tijdens een spannende song-contest. En wat dacht je van een gastoptreden van cabaretier Ernest Beuving? Hij zal ons vermaken met zijn bijzondere kijk op de wereld.

wie is Ernest Beuving? Klik hier +

49393925001_d4f4d80a8f_o.jpg
microfoon techniek.jpg

PAK JIJ HET PODIUM?

Als koor zingen we vanuit de zaal. We werken met vaste plaatsen omdat we op stemgroep willen indelen. Maar denk jij nou "ik moet op dat podium in de spotlights"? Pak dan nu je kans. Verzin een goeie song waarmee jij de show zal stelen. Oefen hard en maak van het eindresultaat een filmpje of audiotrack en stuur deze naar je dirigent. Je dirigent kiest voor elk koor 1 act om dit koor te vertegenwoordigen. Inzenden kan tot uiterlijk 1 oktober. Superspannend natuurlijk maar wat een mooie ervaring zal dat zijn!

In verband met de technische faciliteiten kun je meedoen als solist of als duo.

HOE BEN IK ERBIJ?

Iedereen die op de pijldatum 16 juli 2021 op de ledenlijst staat, kan gratis meedoen. Stuur het onderstaande formulier in zodat we een mooi plekje voor je kunnen vrijhouden. Nieuwe leden die vanaf september aan boord komen zijn natuurlijk ook welkom, alleen vragen we dan een bescheiden vergoeding. Informeer verder bij je dirigent.

Dit evenement kan door nieuwe ontwikkelingen onderhevig zijn aan covid-19 beperkingen. Dit zullen we moeten respecteren en er rekening mee houden.

shutterstock_72215497.jpg