Aanpassing beleid besloten Facebookgroep per koor

Wat een heerlijk platform om onderling met je koor-collega's te kunnen reageren op berichtjes, samen wat af te kunnen spreken, foto's en video's delen, tips plaatsen of gewoon een vraag stellen. Daar staan wij natuurlijk 100% achter.

Komende tijd zien wij ons echter genoodzaakt om het goedkeuringsbeleid tot toegang van deze groepen iets aan te passen.

Wat gaat er veranderen?

We verlenen vanaf 1 februari 2019 alleen nog toegang aan koorleden die zich aanmelden met een duidelijk profiel van zijn of haar eigen naam.

• Geen aliassen

• Geen fictieve personen

• Geen gezamenlijk account zoals bijvoorbeeld Bert en Ans Jansen

• Geen account van een partner

Waarom is dit?

• Wij raken het overzicht kwijt

• We willen de groep up-to-date houden met groepsleden die op de meest recente ledenlijst staan. We zouden moeten gaan werken met een dubbele administratie en dat zien wij niet zitten.

• Gedoe met aanvragen die we niet kunnen plaatsen

• Andere groepsleden voelen zich niet op hun gemak bij profielen die niet duidelijk zijn

Ik ben al lid met een andere profielnaam

Het spijt ons, maar we zullen ook moeten gaan kijken naar de profielen die al in de groep staan. We adviseren je om voor 1 maart 2019 je profielnaam aan te passen.

Tip

Er zijn leden die speciaal een account hebben aangemaakt alleen voor de Facebookgroep van het koor. Je kunt altijd nog zelf beslissen of je wel of geen vrienden of andere zaken gaat koppelen.