Welcome to

THE NEXT BIG THING

Op dinsdag i 2020 is de kick-off van ons nieuw te starten Pop & Rock Koor Didam!

De formule van het Pop & Rock Koor blijkt te werken: de koren in Amersfoort, Harderwijk en Zwolle bestaan dit jaar al 13 jaar, in september 2017 is Pop & Rock Koor Halle gestart in de Achterhoek gestart en sinds 2018 zijn ook Pop & Rock Koor Zeewolde, Apeldoorn én Ede van de partij. In 2019 zijn we ook gestart in Nijkerk en Zeist.

 

We doen het net even anders dan een heleboel andere koren: ten eerste is iedereen welkom (we hebben geen leeftijdsgrens, houden geen audities en we gebruiken geen bladmuziek - moet jij eens kijken wat een heerlijk bont gezelschap dat gaat worden - en ten tweede zingen wij met krachtige orkestbanden via een geluidsinstallatie. Dat geeft ons de stevige, pittige sound waar wij zo van houden. Doordat onze oefentracks online staan kunnen de koorleden thuis oefenen zodat we tijdens de kooravonden veel kunnen zingen. Eindeloos partij voor partij uitpluizen tijdens de repetitie is er bij ons niet bij. Zingen in een koor stoffig? Nou nee, niet bij het Pop & Rock Koor...

 

Voor de rest zoeken wij altijd naar de beste combi van mooi en krachtig zingen én gezelligheid. De maandagavond moet jouw muzikale wekelijkse avondje uit gaan worden: jouw oplaadpunt, een boost voor je sociale leven, je uitlaatklep, kortom: zingen in een groep is echt te gek!

Ben jij één van de pioniers die samen met ons van Pop & Rock Koor Didam een succes gaat maken? Kom alleen of neem je collega's, vrienden of familieleden gezellig mee: hoe meer zielen - hoe meer vreugd. 

 

Karen, Lies (de toekomstige dirigent van Didam) en Desiree

DE KICK-OFF (GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DEELNAME)

De kick-off zal plaatsvinden op maandag 20 januari 2020 om 20:00 uur in de kapel van het Albertusgebouw in Didam. (Adres en kaart staan verderop) Gemiddeld duurt de kick-off ongeveer een uur/ anderhalf uur.

We vragen je hieronder jezelf aan te melden want dan krijg je toegang tot de oefenbestanden van het vrolijke nummer  "All things under the Sun" van Wulf. Dan weet je direct of onze manier van werken iets voor je is!

AANMELDEN KICK-OFF (VRIJBLIJVEND)

DE CONTRIBUTIE 

Je betaalt voor de proefperiode (14 repetities) tot aan de Pinksterdagen (1 juni)  € 95,=. Dit is exclusief het inschrijfgeld van € 25,-

  • Het inschrijfgeld voldoe je bij het invullen van het inschrijfformulier contant aan de dirigente. Neem je dit voor de zekerheid vast mee?

  • De contributie betaal je via het iDeal betaalverzoek die je per mail zult ontvangen. Ga je door met het koor na 1 juni dan zullen wij gebruik maken van de gegevens die je invulde op je inschrijfformulier (voor machtiging automatische incasso van de contributie per kwartaal). Meer informatie over de contributie kun je hier vinden.

  • Heb je niet opgezegd vóór 1 juni, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd met een kwartaal. Deze datum moet je overigens zelf in de gaten houden.

 

Dit bedrag hanteren we als je lid wordt tijdens de kick-off of de tijdens eerste repetitie op 27 januari. Hierna zal het normale contributiesysteem aangehouden worden.

 

 

DE LOCATIE

Pop & Rock Koor Didam zal repeteren op de maandagavonden van 20:00 - 22:00 uur in de Kapel van het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat in Didam.

1/3

HET TEAM

Karen Peterson

Karen Peterson treedt zowel op als zangers/piano-entertainer als met haar band. Zij volgde de vocalistenopleiding aan de Academie voor Lichte muziek te Hilversum en een muziek-theoretische opleiding aan de Schumann Academie. In 2009 heeft zij aan het Utrechts Conservatorium de opleiding Complete Vocal Technique afgerond. Nog steeds volgt zij regelmatig lessen en bijscholing zodat ze altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Zij past de zangtechnieken ook toe tijdens de koorrepetities. Dit ter verbetering van de zangprestaties van de individuele koorzanger, wat ook weer de prestaties van het koor naar een hoger niveau tilt. Ook worden stemproblemen serieus aangepakt.

 

Karen maakt overigens alle koorarrangementen en zingt de oefentracks zelf in, waardoor de koren een uniek repertoire hebben.

 

Naast de workshops die zij jaarlijks aan haar eigen koren geeft, kunt u bij haar ook terecht voor privélessen zang, piano, gitaar en saxofoon.

 

Jaarlijks geeft zij ook leuke zanggerelateerde workshops vanuit haar eigen studio in Ermelo waar iedereen aan mee kan doen. Kijk eens op haar website!

Eigenaar, zangeres, arrangeur, zangpedagoog en dirigent koor Amersfoort, Harderwijk en Zwolle

Lisanne Bruil

Lisanne is er helemaal klaar voor; ze wil van Pop & Rock Koor Ede 2.0 een groot succes maken. Deze muzikale goedlachse jongedame met een prachtige zangstem zingt zelf in diverse formaties en heeft de skills in huis die nodig zijn om een goede koorsound te krijgen. Als dirigent heeft zij de touwtjes goed in handen. Kennis overbrengen aan een groep is haar ook niet vreemd; in het dagelijks leven is zij een bevlogen leerkracht in het speciaal onderwijs. 

Dirigent Pop & Rock Koor Ede

Desiree Smit

Desiree is koorlid vanaf het eerste uur en een organisatorische duizendpoot. Ze zingt ook in een semi-professioneel blackgospel & soul koor en in de live-act Soul4mation, een vocaal trio. Daarnaast geeft zij zanglessen en dirigeert het Hazeskoor in Harderwijk, wat smaakvolle meerstemmige nummers van de volkszanger zingt. De ledenadministratie en het beheer van de website en de social media-kanalen neemt zij ook voor haar rekening.

Mede-eigenaar, ledenadministratie en marketing

Please reload

Als je je hebt aangemeld voor de kick-off of de eerste repetitie (gebruik het formulier hierboven) zul je een mail met een wachtwoord ontvangen om te kunnen inloggen op de pagina met het nummer wat we gaan doen. Als je je wachtwoord hebt ontvangen dan kun je de knop hieronder gebruiken om bij het oefenbestand te komen.

Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.

Privacy GDPR/ AVG 

Gebruik van Cookies

© 2021  Proudly created by Desiree Smit 

zingen in een koor/  zingen in een popkoor / zangkoor / koren/ zingen/ zangroep/apeldoorn/  amersfoort/ ede/ harderwijk/ halle/ harderwijk

/zwolle, zeewolde/ apeldoorn overijsel, gelderland, utrecht, flevoland, soest, nijkerk