Update: de opdracht van vrijdag 19/2 kon niet worden gedownload. Ik heb er uitgebreid naar gekeken. Stap verwijderd, opnieuw geplaatst, ander bestand etc. etc. Maar goed, hij blijft gek doen. Dus geen oefening vandaag maar je kunt wel aanklikken dat je de stap voltooid hebt voor je badge! Bedankt voor het melden!

Super dat je je hebt aangemeld als testpersoon voor dit concept! Met deze challenge pagina in het algemeen willen we onze leden stimuleren om elke dag een kleine opdracht of oefening te doen. (In dit geval dagelijks, kan tijdens een toekomstige challenge ook een andere frequentie zijn)

Deze proefversie is heel simpel opgezet, met als hoofddoel testen of het principe werkt en stabiel is.

Het gaat bij deze test nog niet over de oefeningen zelf. (Al kunnen ze voor onze stembandjes geen kwaad om te doen...) Bij een succesvolle evaluatie  zullen we het in de toekomst uitgebreider aanpakken met meer gerichte oefeningen, video's, duidelijke uitleg, tips en studie-aanmoediging.

Het zou zo moeten zijn dat als je van 17 februari tot en met 23 februari elke dag de bijbehorende oefening download, je een digitale badge krijgt voor je profiel/ inlognaam.

Succes!

Je hebt geen toegang tot deze pagina. Neem contact op met de website eigenaar voor meer informatie.

Het Pop & Rock Koor is onderdeel van Dutch Vocal Company en kun je vinden in Amersfoort, Apeldoorn, Didam, Ede, Halle, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Zeist en Zwolle.