Naamloos ontwerp.png

Baarn gaat weer verder, nieuwe koorleden welkom!

Toen we in september 2021 gestart zijn met ons nieuwe koor in Baarn baalden we uiteraard ontzettend toen er na een korte tijd helaas weer een lockdown volgde. Dat heeft de groei natuurlijk enorm gestagneerd.

Inmiddels kunnen we weer lekker aan de slag en mogen we weer zij aan zij samen zingen. De overgebleven koorleden staan te popelen om de draad weer op te pakken, samen met nieuwe zangers en zangeressen.

Dus heb je zin om wekelijks met een leuke groep mensen top 40 hits te zingen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de herstart workshop op donderdag 17 maart 2021 om 20:00 uur! (Voor de mensen die dan niet kunnen: je kunt je ook opgeven voor donderdag 24 maart. Dit is dan wel een normale repetitie)

Je krijgt na vrijblijvende aanmelding toegang tot de oefenbestanden van 1 van onze nummers zodat je meteen kan meemaken hoe wij werken. Vederop de pagina meer hierover!

Lekkere pittige top-40 hits zingen zonder tuttige poespas!

Wij houden geen auditie of stemtest; noten kunnen lezen is niet nodig want alle oefentracks staan ingezongen op onze website!

Je hoeft echt geen super-zanger te zijn. Kunnen meezingen in de juiste toonsoort en enthousiasme zijn belangrijker. Samen klinkt het super!

Samen zingen is niet alleen leuk en gezellig: het is hartstikke gezond voor je lichaam en geest. Wist je dat mensen met long-covidklachten sneller revalideren als zij regelmatig zingen?

BSNB_1.jpg

Brede School Noorderbreedte

De Oude Werf 5 a

3741 EA Baarn

Naamloos ontwerp.png
Herstart koor Baarn
donderdag 17 maart 2022 20:00 uur
(donderdag is tevens de vaste repetitie-avond)
Pop & Rock Koor Zeist Martine Verberne dirigent

Martine Verberne

Dirigent koor Baarn

DSC_4607_edited.jpg

Initiator

Meld je met het formulier hiernaast vrijblijvend aan voor de herstart van koor Baarn op donderdag 17 maart (of de normale repetitie op donderdag 24 maart 2022.)

Zo weten we wie we kunnen verwachten en bovendien krijg je dan ook een mail met een wachtwoord voor een speciale oefenpagina met alle oefentracks van het vrolijke nummer Symphony van Sheppard. Dan weet je meteen hoe wij werken en zing je al gelijk lekker mee!

Deze mail verdwijnt nog wel eens in de spam. Echt niet ontvangen? Stuur dan een berichtje aan desiree@popenrockkoor.nl

Aangemeld en wachtwoord ontvangen? Klik op de link in de mail of op onderstaande button om bij de oefenbestanden te komen. De menu-navigatieknop "inloggen" werkt niet met dit wachtwoord!

Vrijblijvend meedoen
Meld je snel aan!
Ik kom meezingen op

Leuk dat je eens mee komt zingen! Je krijgt zo snel mogelijk een mail met een wachtwoord voor de pagina met oefenbestanden. Niet ontvangen? Check je spam! Nog steeds onvindbaar? Stuur ons dan even een berichtje!